Regulations Governing the Implementation of Customs Valuation Advance Ruling on Imported Goods Article 10

Customs Administration may modify the result of advance ruling and notify the concerned Applicant with explanation in written form if any of the following occurs:1. The Applicant has provided incorrect or incomplete information to the extent that it has altered the result of advance ruling;2. Regulations concerning the customs value have changed to the extent the result of advance ruling becomes invalid;3. Conditions or facts used as the basis for the arriving at the result of advance ruling have changed; or4. Any other significant error that Customs Administration deems necessary to modify the said result.After receiving the decision related to the change in the ruling, the Applicant may apply to Customs Administration for an extension of the period of the validity of the ruling, provided the Applicant is able to prove that a contract has been entered into, the transaction has been conducted according to the contract, and the change in the ruling will cause loss. However, such an extension shall not exceed ninety days following the date of receiving the written decision.The modified result of advance ruling shall be valid for three years starting from the issuance date of the written decision of the said result, unless otherwise further modified by Customs Administration.
中文原文 進口貨物估價預先審核實施辦法第10條
關務署對於估價預先審核結果有下列情形之一者,得予變更,並以書面敘明理由通知申請人:
一、申請人所提供之資訊不正確或不完全,致影響預先審核結果。
二、關稅估價相關法規變更,致預先審核結果未能適用。
三、據以作成預先審核結果之條件或事實已變更。
四、其他明顯之錯誤,關務署認為有變更之必要。
申請人於收到前項通知後,得提出證據證明其已訂定契約並據以進行交易,如適用變更後之審核結果,將導致損失,向關務署申請延長原估價預先審核結果之適用,其延長期限以收到變更之書面通知之翌日起九十日為限。
變更後之估價預先審核結果,除經關務署變更者外,自發文通知申請人之日起三年內有效。

English translation for reference only; the Chinese text prevails. Not legal advice.