Fireworks Management Act Article 10

The approval may be terminated for type approval of the general fireworks if one of the following situations occurs:1. Approval symbol is not attached according to the regulation or the symbol attached is does not adhere to the regulations, and the violator is asked to make improvements within a given period and fails make such improvements within the given period.2. Refuses to accept random examinations without justified reasons.3. The result of examination in section 5 in above article, fails to match the content of type approval, and the violator is asked to improve within a given period, but fails to improve within that given period.4. Injury, death or accident occurs in spite of the consumer using fireworks in a safe manner.5. Approval symbol is leased or lend to any other person.If the type approval of general fireworks is terminated according to the regulations in the above sections, the central competent authority shall write off the certificate of approval and approval symbol and announce such writing off; the statutory person in charge shall recall the general fireworks in manufacturing, storage and selling premises within the given period ordered by the central competent authority. The statutory person in charge shall not apply for type approval for such general fireworks within 2 years after the termination of type approval.
中文原文 爆竹煙火管理條例第10條
一般爆竹煙火之型式認可,有下列情形之一者,得予廢止:
一、未依規定附加認可標示或附加方式不合規定,經限期改善,屆期未改善。
二、無正當理由拒絕抽樣檢驗。
三、依前條第五項規定檢驗結果,不符型式認可內容,經限期改善,屆期未改善。
四、消費者依照安全方式使用,仍造成傷亡或事故。
五、將認可標示轉讓或租借他人。
一般爆竹煙火經依前項規定廢止型式認可者,其認可證書及認可標示,由中央主管機關註銷並公告之;其負責人應依中央主管機關所定期限,回收製造、儲存或販賣場所之一般爆竹煙火,並自廢止之日起二年內,不得再提出型式認可之申請。

English translation for reference only; the Chinese text prevails. Not legal advice.